Skibril - CAMO by Swanski - 1 Jaar garantie op verlies, diefstal & beschadiging - Snowboardbril - Goggle

Skibril - CAMO by Swanski - 1 Jaar garantie op verlies, diefstal & beschadiging - Snowboardbril - Goggle Skibril - CAMO by Swanski - 1 Jaar garantie op verlies, diefstal & beschadiging - Snowboardbril - Goggle Skibril - CAMO by Swanski - 1 Jaar garantie op verlies, diefstal & beschadiging - Snowboardbril - Goggle
Skibril - CAMO by Swanski - 1 Jaar garantie op verlies, diefstal & beschadiging - Snowboardbril - Goggle Skibril - CAMO by Swanski - 1 Jaar garantie op verlies, diefstal & beschadiging - Snowboardbril - Goggle Skibril - CAMO by Swanski - 1 Jaar garantie op verlies, diefstal & beschadiging - Snowboardbril - Goggle
Skibril - CAMO by Swanski - 1 Jaar garantie op verlies, diefstal & beschadiging - Snowboardbril - Goggle
CAMO by Swansku – Born on Board – Skibril De Born on Board 808 is een super fijne skibril met een optimaal draagcomfort. Born on Board is in Nederland een relatief onbekend merk maar...

Standaard levertijd

2 - 3 werkdagen

€ 109,00
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons jouw vraag

CAMO by Swansku – Born on Board – Skibril
De Born on Board 808 is een super fijne skibril met een optimaal draagcomfort. Born on Board is in Nederland een relatief onbekend merk maar zeer populair bij diverse pro’s in Polen. Denk aan hierbij aan Janne Lipsanen en Kasia Rusin. Zij hebben samen met Born on Board het model BOB Dust & Earth ontwikkeld.
Je kunt optimaal gebruik maken van deze skibril want deze goggle is gratis een jaar lang verzekerd tegen diefstal, verlies en beschadigingen. Het eerste jaar na aankoop krijg je een gloednieuwe skibril indien je de skibril verliest, de skibril beschadigd raakt of de skibril gestolen wordt. Lees verderop meer over de voorwaarden.

Lens
De skibril is voorzien van een dubbele polycarbonaat verwisselbare lens die voorzien is anticondenscoating, revo coating voor meer contrast en natuurlijk UV bescherming.

Draagcomfort
Doormiddel van de verstelbare hoofdband kun je de skibril helemaal naar wens afstellen. Aan de binnenkant van de hoofdband is antislip aangebracht zodat de skibril altijd perfect blijft zitten. Niet functioneel maar wel erg cool is het rubberlogo met luxe uitstraling aan de zijkant. Met een driedubbele schuimlaag sluit de bril fijn en irritatievrij aan op je gezicht.

Opbergen
De skibril wordt standaard geleverd met een stevige opberghoes. Je kunt dus met een gerust hart de bril tussen je spullen inpakken. De royale hoes is voorzien van een rits waardoor je de skibril snel en eenvoudig in gebruik kunt nemen of opbergen.

Spirit of Flatness
Zien hoe de skibrillen van Born on Board gebruikt worden? Bekijk dan de documentaire Spirit of Flatness op Youtube. De documentatie gaat over het snowboarden in Finland. Hierbij wordt ingezoomd op het beoefenen van deze sport in zulke moeilijke (vlakke) geografische omstandigheden, vrijwel zonder bergen. Zoals je weet heeft Finland enkele van de beste snowboarders ter wereld, dus we hebben twee interessante renners uitgenodigd voor onze reis. Ze laten ons zien hoe snowboarden in Finland kan worden gedaan. In de film rijden ze 350 kilometer naar de poolcirkel en laten ze ook de hoogste bergtop van Finland zien, waar waarschijnlijk nog nooit iemand is heeft gesnowboard.

PRODUCT INFO
•Lens van Polycarbonaat
•Dubbele lens
•Anti condens coating
•REVO coating voor meer contrast
•100% UV Protectie
•Verwisselbare lens
•Verstelbare hoofdband met antislip afwerking
•Rubber logo
•anti stain coating
•Zachte driedubbel schuimlaag die prettig aansluit op het gezicht
•Veilig en flexibel materiiaal
•Luxe opbergcase

Voorwaarden One Family garantie
We gaan ervanuit dat je eerlijk bent en dat maakt het voor ons mogelijk om deze garantie aan te bieden. Indien je gebruik wilt maken van de One Family garantie zijn er een aantal voorwaarden. Hierbij kun je onder andere denken aan het uploaden van het aankoopbewijs, invoeren van het modelnummer en een aantal persoonlijke gegevens. Check vooraf via www.bornonboard.com de voorwaarden zodat je achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Indien je ervoor kiest om de bril niet te registreren kun je nog steeds genieten van een super fijne skibril maar kun je geen aanspraak maken op de One Family garantie.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Neem contact met ons op! Mail naar matthis@huvama.nl
of Whatsapp naar 06-10272071